torsdag 19. september 2013

Weekend in Riga

Fra fredag til søndag var jeg og min mann i Riga med jobben hans, og vi hadde ei fantastisk helg.
Bare det å være barnefri, gjør det vi vil og sove til vi våkner er herlig inni mellom, og da i tillegg være i en flott by er et stort pluss.
 

Dagene ble brukt til å være kjærester, kose oss i gamle byen, spise ute og litt shopping. Mens på kveldene var det felles middag. Og med en så fantastisk gjeng ble det mye "lått og løye" (på godt stavangersk ;)
 
Fredags kveld var vi på sky line bar. En bar som ligger i 26 etasje på et hotell. Kjempe flott plass med veldig gode drinker. Men vi fant ut at vi sannsynligvis har drukket på dyrt vann. Mennene som drakk øl + drinker ble på en liten snurr, men vi som bare drakk drinker kjente det så vidt i lilletåa. Og jeg hadde meg en del drinker. Så det må være temmelig utvanna alkohol de serverer.
Men plusset med det må jo være at det ikke ble noen hangover ;)
 
 
 
 
 
 
 


TGI Fridays hadde jeg hørt om, men ikke spist på, så dette måtte jo prøves, og jeg kan forstå at folk snakker om plassen. Kjempe god mat, store porsjoner, og sannsynligvis den beste desserten jeg har smakt. Crispy apple, ett eller annet. *himmelsk* Får nesten vann i munnen av å tenke på den ;)
Jeg hadde nok forventet med at det skulle være noe billigere å shoppe i Riga, men det var ikke noe spesielt billig i forhold til hjemme. Men jeg skulle ikke shoppe så mye uansett pga: for vel to måneder siden spurte jeg mannen håpefullt om at viss jeg ikke shoppet noe før vi skulle til riga, om jeg da kunne kjøpe ei skikkelig veske når vi skulle reise. Svaret ble ja, men jeg tror ikke han trodde noe særlig på at jeg skulle klare det. Men det gjorde jeg! :D
Så nå har jeg fått meg ny, flott og skikkelig veske *glede*
  

Noen små perler i Riga.
Til høyre en bitteliten kafe som var sååå koselig.
Og til venstre en koselig strikke og garn butikk. Varm og god atmosfære inne, og ute var at dekket med garn på forskjellige måter.
"handmade with love. hobbywool"

Litt hverdagslykke!!!
Dette var siste dagen, og vi hadde en del tid til overs, så da ble det koselig kafebesøk.
 
 





Det virket som om jeg var den eneste som syns det var kjekt å gå rundt å se på alle di flotte bygningene. Men det skal noe til å ikke la seg imponere. Det er jo helt fantastisk!
Lørdag kveld orket vi ikke å gå på pub o.l, så etter middagen gikk vi til hotellet, skiftet sko og klær, og gikk ut for å se "riga by night".
Det mest imponerende må være denne flotte brua som gikk over ei elv.  
 
Så vi hadde ei kjempe flott helg. Tusen takk til JB Group for en kjempe fin tur :)
 
Denne helga skal tilbringes på hytta med mye kos og fjellturer med mine kjære.
Jeg gleder meg!
 
Dagen i morgen blir travel før vi reiser, så jeg benytter anledningen til å ønske dere
 
GOD HELG!
 
Håper dere får ei kjempe flott helg med nære og kjære!
 
 
 
 
 

tirsdag 3. september 2013

August er over....

...og en spennende, innholdsrik høst ønskes velkommen!




August har vært starten på mye nytt for oss, bla Jonathan i ny barnehage, og det største av alt:
Vi har fått ei flott skolejente i hus :)
Skolestarten har gått kjempe fint og hun trives veldig godt.
Og jeg som mor er helt i hundre. Står å tripper på trappa når hun kommer hjem, gjør lekser sammen med henne og snakker mye om dagen. Jeg har sett veldig frem til dette det siste året. Med en lillebror som har krevd sitt har det ikke blitt egne interesser, alt har blitt gjort sammen. Men nå er hun skolejente, med lekser og går på dans. Et eget individ med egne interesser! Hun har jo såklart vært det før også, men nå er dette bare hennes som ingen kan ta fra henne. Veldig spennende!

Igår reiste min kjære mann offshore og blir borte i vel ei uke, og det betyr mye "meg tid" ;)
Igår sydde jeg ei bukse til med selv. Litt harry, men kul! Og idag har jeg nesten fått strikket ferdig skappelgenseren min. Har også en genser med en del detaljer på som skal sys.
Fremover skal jeg prøve å ha et "månedens antrekk" hver måned, som jeg kommer til å legge ut. Det er det jeg jobber med nå, veldig gøy!!!

Nå får jeg lage meg noe sen kveldsmat å komme meg iseng, så ønsker jeg dere en

GOD NATT!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...