søndag 22. juli 2012

Thailand #3 Riwer kwai hotelletHotellet vi bodde på var en drøm!
Vi ble fortalt før vi reiste at vi ikke måtte forvente for mye, rommene var ikke så fine. Helt greit tenkte vi, vi skal bare være der en natt, men di tok feil... Dette er hotellet, Riwer kwai river rafts
For meg, et 6 stjerners hotell

Under strå takene lå rommene, på rekke og rad. Utfor hvert rom sto det bord og benk, det hang ei hengekøye og disse "plattingene" ,som du ser på bildet, var felles for 2-3 rom. Og haugevis av vakre blomster i alle mulige farger. Rommene var laget av bambus, vegger, tak og gulv. Det var ei dobbelseng og ei enkel seng på rommet, og toalett/dusj. På baksiden hadde vi en bitteliten privat terasse som bare hadde plass til ei hengekøye.Og det som var veldig spesielt: hele hotellet fløt, så du hadde elva på alle kanter. Og det var ingen strøm!
Når vi kom til rommet vårt sto det en oljelampe utfor, å det var det lyset vi hadde.
På kvelden når mørke kom, var hele hotellet opplyst av oljelamper, bare oljelamper.
Det var magisk!


Senga var god og jeg lå godt, men jeg var våken store deler av natta.
Det å ligge på ei elv midt i jungelen å høre på nattelivet og elva som skvulpet nesten rett under senga, det er noe du ikke opplever mange ganger i livet, så jeg måtte få med meg mest mulig.

Før vi reiste videre dagen etterpå, badet min kjære mann i elva. Du fikk på deg redningsvest og gikk til ene enden av hotellet, hoppet uti og lot strømmen ta deg ned til andre enden av hotellet.
Jeg har panikk for dypt vann, og i tillegg så vi en krokodille som lå på elvebredden på vei til hotellet, så jeg sto heller trygt og tørt å tok bilder..Dette er noe jeg håper jeg kan få oppleve igjen, og det kan anbefales på det varmeste.
3 kommentarer:

 1. Hei Silje.

  Fantastisk fine bilder du har i bloggen din,flink til å ordlegge deg e du og. Ser ud som dere har kost dokk på turen i Thailand,og d
  et e bra.Håper på mange flere turer i fremtiden
  Hilsen svigermor

  SvarSlett
 2. SÅ koselig at du er her igjen !
  Fantastiske bilder fra vakre Thailand..litt av en opplevelse dere har hatt!
  Tenker masse på deg ..
  S og jeg har planer om et treff når bare ferien er over.
  Du har av en eller annen grunn falt ut av bloggrollen min ,så nå skal jeg jammen få deg på plass igjen.
  Må bare se på Thailandsturen en gang til!
  snakkes !
  God klem fra Anne Marie

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...