søndag 25. august 2013

En lørdagskveld alene...

...fører til nye syprosjekter!
 
Vi var bedt i 30 årsdag i går kveld, men siden det ikke alltid er bare bare å skaffe seg barnevakt, ble jeg hjemme ettersom det var mannen sin kompis som fylte året.
 
Etter at minstemann var i seng hadde jeg og Natalie jentekveld. Vi lagte hver vår minipizza, spiste i stua og så cirque du soleil. Filmen var ikke helt det store, men Natalie koste seg.
 
Men når hun også var i seng ble seg rastløs at jeg satte i gang med noen syprosjekter som jeg har planlagt en stund. Denne gang ble det høst/vinterplagg, som kan ligge å vente på kulden...
 
 
 
 
 
Stoffet til denne kåpen kjøpte jeg tidlig i sommer, og hadde med en gang en klar plan om hva den skulle bli til. En vinterkåpe til Natalie!
Kåpen er i polar fleece, med imitert saueskinn i hetten og rundt håndleddene, og 4 brune hekter foran. Tenkte å fòre den, men fleece i seg selv er godt og varmt, og jeg var redd det skulle bli tykt og klumpete, så jeg droppet det.  
Det er selvsagt stoff og mønster fra stoff og stil ;) Men jeg har kombinert to mønster for å få den slik jeg ville ha den...
 
 
 
Etter å ha laget ferdig kåpen til Natalie var ikke klokka så mye som jeg trodde, så det var tid til enda et prosjekt, og da ble det en fleece jakke til Jonathan. Kommer alltid godt med!
Detter er også polar fleece med glidelås foran og kantebånd rundt hetten.
 


 
Elsk på dette stoffet!
 Syns det er så herlig, at jeg var kjapp med å få med meg en meter når vi nylig fikk det inn.
Selve buksen sydde jeg i en fei for noen dager siden, men manglet ribb, så den ble også ferdig i går kveld. Det er baby cord fløyel og svart ribb oppe og nede.
 
 

 
Det er en god følelse når barna setter pris på det man lager, og det gjør virkelig Jonathan.
Han tok på seg både bukse og jakke med en gang han sto opp, å har tuslet rundt i det hele morgenen.
Natalie har ikke stått opp enda, hun er et lite b-menneske, så hun har ikke prøvd kåpen enda. Venter spent, og håper virkelig den passer! 
Jeg hadde planlagt at jeg skulle prøve meg på hjemmelaget is i går, og det ble et forsøk, men ikke så vellykket. Vi har en liten "ismaskin", men tror ikke jeg helt har funnet ut av den enda. Det blir ikke helt som det skal, men smaken var grei og toppingen kjempe god.
 
Nå venter god søndagsfrokost, og en herlig dag ute. Det er nydelig sommervær her, og det skal nytes mens vi enda kan.
Håper du får en kjempe fin dag!
 
 

6 kommentarer:

 1. Kjempefine plagg du lager, forstår godt at Jonathan ville ha det på seg med en gang:).

  SvarSlett
 2. Herlighet Silje... jeg er bare SÅ imponert !!!
  Knallfine plagg du syr !!

  Klem Anne Marie

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk anne marie! Nå har jeg virkelig fått det for meg, er bare nye ideere som svirrer i hodet ;)

   Slett
 3. Den kåpen var skikkelig fin!! Jeg vil og ha en hehe :P du har jo en fantastisk blogg og måtte bare følge deg på bloglovin så jeg får med meg dine nye posts! Alltid gøy å finne norske bloggere som skriver om slikt :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen tusen takk Trine! Så kjekt at du liker bloggen min og velger å følge meg, og håper noe kan være til inspirasjon ;)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...