torsdag 19. juli 2012

Thailand #1

Tidlig i sommer var vi i vakre thailand for andre gang,

og må nok en gang si at thailand er helt fantastisk!
Vi reiste sammen med svigermor og samboeren hennes. Det er di som eier huset som vi bor i.
Det å bo i sitt eget hus er helt utrolig, spesielt når vi reiser med små barn. Ikke noe mas fra andre, slipper å tenke på at folk irriterer seg over barna, ingen "krangling" over solsenger, ikke trengsel i bassenger.
Enkelt og greit fantastisk!


Bading ble det mye av, fra morgen til kveld.
Da vi kom dit var Natalie trygg i vann, men kunne i svømme. Etter to-tre dager svømte hun på kryss og tverrs i bassenget, dykket til bunnen å hentet ting og hoppte uti på alle slags måter
*stolt mamma*
Kjempe flink var hun!

Huset ligger 10 min utfor en by som heter Hua Hin, og der er det mye rart å se og mye kjekt å shoppe, så det ble noen turer til byen mens vi var der.
Tuk Tuk er jo en selvfølge å ta i thailand, og ungene elsker det.
Men det mest fantastiske må være en kveld vi "unge" var ute på byn, når vi tok tuk tuk hjem i fire tiden om natten, så var det en skikkelig "råne tuk tuk". Blått neon lys i hele tuk tukèn, techno musikk med vanvittig bass og en veldig fart. Hehe, vi lo godt da vi satt å humpet bak der.
"pimp my tuk tuk"

På bildet nede til venstre er Natalie hos frisøren å får fletter i håret. Nabojenta var å fikk det noen dager før, så Natalie hadde også lyst på. Det var ikke så lett siden håret hennes ikke er så langt, men di fikk det til og hun var sååå stolt <3

Hua Hin waterpark

Veldig kjekt for både store og små.
Vi storkoste oss en hel dag med bare bading.1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...